الثوم الاسود Black Garlic

مشاهدات الان
Black garlic is a type of caramelized garlic (a Maillard reaction not fermentation) first used as a food ingredient in Asian cuisine. It is made by heating whole bulbs of garlic over the course of several weeks, a process that results in black cloves. The taste is sweet and syrupy with hints of balsamic vinegar or tamarind Black garlic's popularity has spread to the United States as it has become a sought-after ingredient used in high-end cuisine. The ornamental plant Allium nigrum is commonly called black garlic, as also is a six-clove garlic grown in Taean and Seosan in South Korea
The process of producing black garlic is sometimes incorrectly referred to as fermentation, but it does not in fact involve microbial action
أسود الثوم هو نوع من الثوم بالكراميل (أ تفاعل ميلارد لا التخمير) استخدم لأول مرة كمكون الطعام في المطبخ الآسيوي. ويتم ذلك عن طريق تسخين المصابيح كاملة من الثوم على مدى عدة أسابيع، وهي العملية التي ينتج القرنفل السوداء. طعم حلو وحلو مع تلميحات من الخل البلسمي أو تمر هندي شعبية أسود الثوم قد انتشر إلى الولايات المتحدة لأنها أصبحت على بعد سعى مادة تستخدم في المطبخ الراقية. ويطلق على ال Allium NIGRUM نباتات الزينة عادة الثوم الأسود، كما هو أيضا الثوم ستة القرنفل التي تزرع في تاين وSeosan في كوريا الجنوبية في بعض الأحيان يشار عملية إنتاج الثوم الأسود بشكل غير صحيح كما التخمير، لكنها في الواقع لا تنطوي على إجراء الميكروبي
History تاريخIn Korea, black garlic was developed as a health product and it isstill perceived as health supplementary food Black Garlic is prized as a food rich in antioxidants and added to energy drinks and in Thailand is claimed to increase the consumer's longevity It is also used to make black garlic chocolate
It was written up in the Spring 2008 "Design and Living" special section of The New York Times as a "new staple" of modern cuisine (and incorporated into a recipe, "Black Garlic Roast Chicken"); the NYT author, Merrill Stubbs, noted it was being used by chef Bruce Hill of Bix Restaurant, San Francisco Matthias Merges, executive chef at Charlie Trotter's in Chicago, listed black garlic as one of his top five food finds in Restaurant News in December 2008 The rise of black garlic in the US was called "sensational and other trade publications besides Restaurant News have noticed the trend
It garnered television attention when it was used in battle redfish on Iron Chef America, episode 11 of season 7 (on Food Network), and in an episode of Top Chef New York (on Bravo where it was added to a sauce accompanying monkfish
According to Korean Scott Kim he developed black garlic in 2004 and created a distribution company named Black Garlic, which distributes in the US, and is based in Hayward, California
In the United Kingdom where it made its TV debut on the BBC's Something for the Weekend cooking and lifestyle program in February 2009 farmer Mark Botwright, owner of the South West Garlic Farm, explained that he developed a process for preserving garlic after finding a 4000-year-old Korean recipe for "black garlic."
In 2011, it was used on an episode of Food Network's Chopped Champions. In September 2011, it was a mandatory ingredient in the final round of the second episode of Ron Ben-Israel's Sweet Genius
It also was mentioned in the "Bob's Burgers" episode "Best Burger", in which Bob enters a best burger contest, but quickly realizes his secret ingredient is missing and sends his kids back to the restaurant to retrieve it in time for its preparation and inclusion in the burger
في كوريا، وقد وضعت الثوم الأسود كمنتج الصحة وisstill ينظر إليها على أنها صحية الأغذية التكميلية الثوم الأسود وقصب السبق كغذاء غني بالمواد المضادة للأكسدة، وأضاف إلى مشروبات الطاقة وتايلاند وادعى لزيادة طول العمر المستهلك كما انها تستخدم
لجعل السوداء الشوكولاته الثوم
وقد كتب عنه في ربيع 2008 "تصميم والمعيشة" قسم خاص لصحيفة نيويورك تايمز بأنه "الأساسية الجديدة" من المأكولات الحديثة (ودمجها في وصفة "الأسود الثوم دجاج مشوي")؛ وأشار المؤلف صحيفة نيويورك تايمز، ميريل ستابس، كان يستخدم من قبل رئيس الطهاة بروس هيل من مطعم بيكس، سان فرانسيسكو ماتياس يدمج، رئيس الطهاة في تشارلي تروتر في شيكاغو، المدرجة الثوم السوداء باعتبارها واحدة من كبار خمسة الغذاء يجد في مطعم أخبار في ديسمبر 2008 وقد لاحظت كان يسمى صعود ثوم أسود للولايات المتحدة في "المطبوعات التجارية المثيرة وغيرها إلى جانب مطعم الأخبار الاتجاه
أنه حصل على اهتمام التلفزيون عندما كانت تستخدم في معركة السمك الأحمر على حديد رئيس الطباخين أمريكا، الحلقة 11 من الموسم 7 (على الشبكة الغذائية)، وحلقة من توب شيف نيويورك (على برافو حيث تم إضافته إلى الراهب صلصة المصاحبة
وفقا لكوريا كيم سكوت انه وضع الثوم الأسود في عام 2004 وأنشأت شركة التوزيع المسمى الثوم الأسود، التي توزع في الولايات المتحدة، ويقع مقرها في هايوارد، كاليفورنيا
في المملكة المتحدة حيث قدمت لاول مرة TV على شيء مراسل بي بي سي للبرنامج لايف ستايل الطبخ عطلة نهاية الأسبوع وفي فبراير 2009 مزارع الأقسام Botwright، صاحب الثوم مزرعة جنوب غرب، وأوضح أنه وضع عملية للحفاظ على الثوم بعد العثور على 4000- وصفة عمرها الكورية ل "الثوم الأسود"
في عام 2011، كان يستخدم على حلقة من شبكة الغذاء المفروم أبطال أوروبا. في سبتمبر 2011، وكان عنصرا إلزاميا في الجولة الأخيرة من الحلقة الثانية من عبقرية الحلو رون بن إسرائيل
كما أنه جاء في "البرغر بوب" حلقة "أفضل برجر"، والذي بوب يدخل أفضل مسابقة برغر، ولكن سرعان ما يدرك المكون السري له مفقود ويرسل أطفاله إلى مطعم لاسترجاعها في الوقت المناسب لإعداد ولها إدراجها في برغر
تم الترجمه موقع الجميع 2013
يا للعجب

إرسال تعليق

0 تعليقات